Požega.eu

Odazvalo se više od 80 vozača na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u cross country-u /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Odazvalo se više od 80 vozača na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u cross country-u /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Odazvalo se više od 80 vozača na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u cross country-u /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Na imanju Zlatni Lug po drugi put vozi se utrka Cross Country te po prvi puta super enduro natjecanje

Ljubitelji adrenalina na dva kotača uživaju u pravoj poslastici na imanju Zlatni Lug. Na utrku Otvorenog prvenstva Hrvatske u cross country-u, u disciplini Cross Country odazvalo se više od 80 natjecatelja koji će pokazati svoja umijeća i spretnosti i nastojat doći do barem od jedne medalje i priznanja.

-Kao što vidite krenuo je probni krug. Staza je malo blatna ali nadam se da će biti dobro. Svi su željni utrka. Ovo je prva u ovoj sezoni. Druga će biti 24.rujna do kojeg vremena će biti još natjecanja u Rakovom potoku, Jastrebarskom i Ribniku. Sezona će biti zanimljiva i biti će sve to lijepo pratiti - rekao je Leo Pandžić dodajući kako će se na njihovom imanju staza koristiti stalne, a ne samo od natjecanja do natjecanja.-Imamo sve više upita, posebice stranih gostiju koji bi ovdje došli. Zaokružili smo cijelu i sa smještajnim kapacitetima, bazenom te hranom i drugi sadržajima. Ovdje planiramo izgraditi još jedan objekt za pranje motora kako bi naši gosti mogli nakon vožnje oprati motor i uživati u našoj lijepoj Slavoniji - dodao je Leo.

Pobjednici utrke biti će poznati u kasnijim poslijepodnevnim satima.

Foto: Ante Krstanović

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.