Od danas tržnica nije više na otvorenom iza Gradske kuće – poslovat će u zatvorenom dijelu uz poštivanje svih epidemioloških mjera

Autor: Jelenko Topić

Polako se sve vraća u normalu. Proteklih tjedana nakon popuštanja dijela mjera Stožera civilne zaštite na državnoj razini zbog epidemije koronavirusa otvoreni dio Gradske tržnice u Požegi bio je smješten na parkiralištu iza Gradske kuće. Dakako tu se radilo sa ograničenim brojem prodajnih mjesta(štandova) i uz propisane mjere distance kupaca tako da su ulazili jedan po jedan, a više puta u jutarnjim satima tu su se stvarali dugački redovi kupaca koji su čekali ulazak u taj prostor.

Unazad desetak dana sa otvorenog dijela tržnice, smještenog tik uz Sokolovu ulicu iza prodajnih prostora sa odjevnim predmetima i obućom, djelatnici Komunalca Požega uklonili su teške betonske klupe, te je navedeni prostor poravnat i nasut, a valjkom je poravnata ta površinu veličine više od stotinu četvornih metara. Na taj prostor dopremljeni su i drveni štandovi na kohem će se također uz prodaju voća i povrća prodavati sezonski proiizvodi u konkretnom slučaju cvijeće. 

U isto vrijeme parkiralište iza Gradske kuće je potpuno ispražnjeno od opreme za tržnicu te će služiti svojoj svrsi. 

Kako na zavorenom tako i otvorenom novom dijelu tržnice provodit će se sve epidemiološke mjere. Za očekivati je da će prema novom načinu rada biti bolja i veća protočnost i manji redovi čekanja na kupnju domaćih proizvoda. 

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88