Nijemac s trenutnom adresom u Kutjevu

Autor: R.K.

„Anči put jedne ljubavi“ dokumentarni film koji zavrijeđuje pozornost jer govori  o iskrenosti, o životnoj priči koja je uz video prikaz popraćena ugodnom tamburaškom glazbom uz dodatak dalmatinskih šansona.

Slavonija je fascinirala glavnog lika u dokumetarnom filmu, gospodina Dirka Guhla da je svoj život u potpunosti promijenio na način da je počeo pisati nove stranice u svom životu.

Na sve je to utjecala jedna osoba po imenu „Anči-Anamarija“ iz Požege, koja je na Dirka ostavila toliki dojam iz kojeg je razloga život Dirka usmjeren i zaokrenut ka drugom smjeru.

Tolika prijeteljska ljubav prema „jednoj osobi“, prema Hrvatskoj, Slavoniji i Kutjevu ne krije se niti u onim srcima koja su rodom i porijeklom vezana za tu zemlju i ta mjesta. Nešto neopisivo što se u filmu može vidjeti.

Da je rođena tolika ljubav prema Anamariji u prilog tomu ide i knjiga koju Dirk piše posvećenu baš njoj.

S tolikim žarom i ljubavi govoriti o mjestima i ljudima koji u njima žive, snimiti dokumentarni film u kojem autor sve detaljno opisuje zavrijeđuje svaku pozornost ali i poštovanje prema takvom čovjeku jer se on došao ovdje prilagoditi prema ljudima i ovdašnjim običajima, on ne traži da se prilagođavaju njemu.

U gospodinu Dirku se vidi da njegova ljubav ne prestaje prema Slavoniji, prema Anamariji i svim ljudima s kojima se susreće pa baš iz tog razloga treba uvjeriti u vjerodostojnost ovih napisanih riječi….

Pogledajte film………..

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot