Nije trebalo dugo čekati….spašava se čast i ugled predsjednika mladeži požeško-slavonskog HDZ-a Ivana Svjetličića

Autor: D.K.

Prvo se pokušao prozvani predsjednik mladeži požeško-slavonskog HDZ-a Ivan Svjetličić obračunavati s lažnih profila na Facebooku zbog nedozvoljenog parkiranja službenog vozila grada Požege. U tome baš nije uspio.

Nastavio je obračun preko sebi bliskog portala s kojim je u više bliskim poslovnim suradnjama i i i…. Žalosno da kolege novinari protiv kolega i budu u nečijoj službi te da nekoga brane i objavljuju članak ispod svih razina. Mi se nećemo spuštati na tu razinu i objavljivati fotografije drugih kolega novinara i vlasnika portala gdje i kako parkiraju, a koje fotografije dobivamo od čitatelja.

Ako netko nije pročitao ovo je objavljeno na jednom od požeških portala.

https://www.034portal.hr/fotogalerija–najveci-pravednik-ili-prekrsitelj—–116

Netko je vozio od cetiri vozača to vozilo i možda činio prekršaje. Ponekad je u konkretnim slučajevima i potpisnik ovih redaka počinio prekršaj koji je uredno prekršajno sankcioniran. I idemo dalje….

U nastavku drugig članaka više će biti riječi o doličnom ponašanju u liku i djelu Ivana Svjetličića…..

Nanosi li političku štetu svojim ponašsnjem predsjednik mladeži HDZ-a to neka procjene njegovi šefovi.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88