NEZABORAVNA MANIFESTACIJA I OVE GODINE: Vetovčani pozivaju u subotu, 2.srpnja, na druge Ribarske večeri

Autor: DK

VETOVO – Ribičko društvo “Matiševac” Vetovo, kao nositelj, uz potporu Udruge vinara Veteri Castra, Nogometnog kluba Kamen, DVD-a Vetovo, Udruge matice umirovljenika, pojedinaca i mještana iz tog kraja drugu godinu za redom organizira Ribarske večeri. Prošlogodišnja manifestacija bila je organizirana na visokoj razini koju je prepoznao veliki broj posjetitelja, njih više od 1.500, za koje je uz bogat glazbeni program bila organizirana bogata gastronosmka ponuda uz vrhunsku vinsku kapljicu i druga pića.

Ova godina ide u pravcu još bolje organiziranosti 2. Ribarskih večeri u Vetovu koja će biti 2.srpnja 2016. godine s početkom od 18 sati kada započinje cjelovečernji program.

Ivan Marinclin, tajnik Ribičkog društva “Matiševac”

– Ohrabrio nas je odličan posjet i veliki uspjeh naše 1. Ribarske večeri, pa stoga najavljujemo ovogodišnju 2. Ribarsku večer u Vetovu, za ovu subotu, 02. srpnja, od 18 sati, kada počinje cjelovečernji program. Najavljujemo još bogatiju gastronomsku i vinsku ponudu kutjevačkog i vetovačkog vinogorja, dobru zabavu uz TS Zlatni vez, tamburaše KUD Poljadija i poznati ženski tamburaški sastav Garavuše. Posebni gosti bit će nam i KUD Baće iz Tenje poznati po dobroj slavonskoj pjesmi. Pozivam stoga sve ljubitelje ribljih delicija i dobre zabave da nam se pridruže u subotu na Trgu sv. Vinka u Vetovu – riječi poziva na manifestaciju uputio je tajnik Ribičkog društva “Matiševac” Ivan Marinclin.

Ne treba niti sumnjati u dobru organizaciju jer su Vetovčani poznati po dobrim organizacijama svih manifestacija od Martinja i Vincelova ali drugih manjih manifestacija na kojima novinari imaju priveligiju biti pozvani i nazočni.

Za ovu godinu se priprema preko tisuću polovica šarana koji će biti pečeni na rašljama, a neizostavan je poznati vetovački fiš koji će biti pripravljen i kojeg ne bi trebalo manjkati. U ponudi će biti i drugih delicija za one koji nisu ljubitelji ribljih specijaliteta tako da se u svakom slučaju isplati doći, a oni koji se odazovu neće požaliti.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: