Mladi nogometaši za godinu i pol dana pokupili više od 60 trofeja (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Na tradicionlnoj donatorskoj večeri najboljeg požeškog nogometnog kluba „Slavonija“, održanoj u dvorani „Sara Babin Vir“, predstavljeni su treneri, ekipe i igrači, te njihovi rezultati svih uzrasnih kategorija Škole nogometa koja unazad godinu i pol dana djeluje u Požegi uz potporu grada. Svi oni su u tom razdoblju osvojili više od 60 trofeja počevši od pehara, pa do brojnih osvojenih naslova, kao i najbolje proglašenih pojedinaca na prvenstvima, turnirima i drugim natjecanjima.

Tu su bili limači, pioniri, kadeti i ostale uzrasne skupine, te njihovi roditelji, a nazočili su požeški gradonačelnik Vedran Neferović, predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić, te predstavnici sportskih saveza grada i županije.

Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonije

-Prikazali smo što smo radili sa mališanima i ovim mladim ljudima, te kuda smjeramo dalje uz naglasak na rad s mladima našega grada- kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik „Slavonije“ Krunoslav Prpić. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Neferović.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

-Ranije se trošio i rasipao veliki novac po pojedinim klubovima, no rezultata nije bilo, a Škola nogometa je pružila mogućnost da se veliki broj mališana uključi u njen rad što je uz angažiranje većeg broja mladih profesora tjelesne kulture donijelo ukupan napredak požeškog nogometa- istakao je Vedran Neferović i najavio daljnja ulaganja radi stvaranja boljih uvjeta za rad mladih nogometaša kroz koja će se osigurati više svlačionica na Centru za rekreaciju. Riječi blagoslova u ovoj prigodi uputio je prečasni Ivica Žuljević, katedralni župnik u Požegi.

Tijekom večeri supruge i djevojke svih trenera Škole nogometa dobile su darove uz Dan zaljubljenih tj. Valentinovo, a u cjelovečernjem programu nastupili su tamburaši „Naša grana“ pod vodstvom Igora Vrkljana.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije