Mladi nogometaši za godinu i pol dana pokupili više od 60 trofeja (foto galerija)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Na tradicionlnoj donatorskoj večeri najboljeg požeškog nogometnog kluba „Slavonija“, održanoj u dvorani „Sara Babin Vir“, predstavljeni su treneri, ekipe i igrači, te njihovi rezultati svih uzrasnih kategorija Škole nogometa koja unazad godinu i pol dana djeluje u Požegi uz potporu grada. Svi oni su u tom razdoblju osvojili više od 60 trofeja počevši od pehara, pa do brojnih osvojenih naslova, kao i najbolje proglašenih pojedinaca na prvenstvima, turnirima i drugim natjecanjima.

Tu su bili limači, pioniri, kadeti i ostale uzrasne skupine, te njihovi roditelji, a nazočili su požeški gradonačelnik Vedran Neferović, predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić, te predstavnici sportskih saveza grada i županije.

Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonije

-Prikazali smo što smo radili sa mališanima i ovim mladim ljudima, te kuda smjeramo dalje uz naglasak na rad s mladima našega grada- kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik „Slavonije“ Krunoslav Prpić. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Neferović.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

-Ranije se trošio i rasipao veliki novac po pojedinim klubovima, no rezultata nije bilo, a Škola nogometa je pružila mogućnost da se veliki broj mališana uključi u njen rad što je uz angažiranje većeg broja mladih profesora tjelesne kulture donijelo ukupan napredak požeškog nogometa- istakao je Vedran Neferović i najavio daljnja ulaganja radi stvaranja boljih uvjeta za rad mladih nogometaša kroz koja će se osigurati više svlačionica na Centru za rekreaciju. Riječi blagoslova u ovoj prigodi uputio je prečasni Ivica Žuljević, katedralni župnik u Požegi.

Tijekom večeri supruge i djevojke svih trenera Škole nogometa dobile su darove uz Dan zaljubljenih tj. Valentinovo, a u cjelovečernjem programu nastupili su tamburaši „Naša grana“ pod vodstvom Igora Vrkljana.

/Foto: D.Mirković /

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot