Miroslav Škoro – budući gradonačelnik Zagreba ili nekog grada u Slavoniji!

Autor: D.K.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro otkrio je ovih dana kako razmišlja o kandidaturi za gradonačelnika na lokalnim izborima.  Tom prilikom nije se htio jasno odrediti o kojemu je gradu riječ ostavljajući čitatelje i gledatelje u neizvjesnosti.

Na pitanje radi li se o Zagrebu, odgovorio je: – Ne bih o tome, ali jako je blizu. Definitivno ćemo imati kandidata za Zagreb. Imat ćemo kandidata gdje god procijenimo da bi to bilo valjano. Ne samo za Domovinski pokret nego i za, na neki način, ono što nam je cilj, poboljšanje, te demokratskih procesa u Hrvatskoj. Radimo na izgradnji mreže u Hrvatskoj, imamo oko 7000 članova. Uvjeren sam da ćemo i na lokalnim izborima biti vrlo bitan faktor – ističe Miroslav Škoro.

Mnogi su ovu izjavu doveli u vezu sa Kutjevom na čijem području Škoro kako je poznato ima u vlasništvu nekretnine tj. vinograd, livadu i šumu u Mitrovcu, a u Kutjevu u Vinariji obitelji Adžić spravlja vina od grožđa sa mitrovačkih brežuljaka.
Već prilikom njegovog pohoda na predsjedničku fotelju, odnosno nakon neuspjeha  na predsjedničkim izborima, u požeškom kraju se špekuliralo da će se čelnik Domovinskog pokreta prijaviti na područje grada Kutjeva, te tu kandidirati za gradonačelnika. Na tome je ostalo, a vrijeme pred nama, točnije predizborna kampanja za lokalne izbore idućeg proljeća dat će odgovor na ovu dvojbu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek