Maja Grdiša plasirala se na Eurposko prvenstvo u streljaštvu

Autor: DK

POŽEGA/VELIKO TRGOVIŠĆE – Proteklog vikenda u Velikom Trgovišću održan je 21.međunarodni Croatia kup u gađanju samostrelom field, a jedno je to bilo i poslijednje izborno natjecanje za reprezentaciju Hrvatske za predstojeće prvenstvo Europe što se početkom srpnja održava u Zurichu.

Na natjecanju nastupili su i strijelci streljačkog kluba “Požega”. Prvog dana natjecanja vrijeme je bilo strahovito vruće sa vrlo malo vjetra što je bilo teško za gađanje, tako da su strijelci jedva izdržavali meč. Članica streljačkog kluba “Požega” Maja Grdiša uspjela je savladati sve poteškoće i zauzela je drugo mjesto pojedinačno kod žena, te
ostvarila normu i ušla u reprezentaciju Hrvatske za predstojeće Prvenstvo Europe.

Mladi Josip Vlainić teško se borio sa vručinom što mu je donijelo dosta napora i odnijelo dosta krugova.Uz strijelce iz Hrvatske na turniru su nastupili i strijelci iz Češke Republike, Švicarske, Austrije i Njemačke.

Pred reprezentacijom je sad Prvenstvo Europe, a dok se ostali strijelci spremaju za međunarodni turnir u Otrokovicama, Republika Češka koje je krajem srpnja.

Foto: Streljački klub Požega

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: