„Ledena berba“ razveselila korisnika veličkog Doma za starije i nemoćne osobe /FOTO/

Autor: DK

PJESME I PLESA BILO JE NAPRETEK ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI

VELIKA –Nastavljena je lijepa tradicija da se svake godine u više navrata velički umirovljenici druže i zabavljaju sa korisnicima tamošnjeg Doma za starije i nemoćne osobe. Tako je bilo i ovih dana kada su članovi Mješovite pjevačke skupine i glazbenog sastava „Ledena berba“ Matice umirovljenika veličke općine posjetili objekte Doma u Velikoj, te veselom svirkom  i pjesmom  uljepšali dan izvodeći prigodan glazbeni program povodom Dana starijih osoba koji se obilježava u ovom mjesecu. „Ledena berba“ izvela je nekoliko vlastitih pjesama sa svoja dva objavljena albuma, te niz starogradskih i narodnih pjesama uz koje su korisnici i ovaj puta zapjevali i zaplesali opuštajući se u ovakvo ugodnoj atmosferi.

Kao i obično bilo je veselo i lijepo, a tijekom ovog druženja sa štićenicama gospođa Đurđa Kovačević  je pročitala svoju prozu s kojom je osvojila nagradu i prvo mjesto na natjecanju domova „Moji dani u domu“.

Goste je  pozdravila ravnateljica Mirjana Novak ispred doma, a Konrad Katić, predsjednik Matice umirovljenika općine Velika i voditelj „Ledene berbe“ ih je pozdravio u ime Matice, te svirača i pjevača zahvalivši se na gostoprimstvu. Dogovorili su ponovni posjet pred Božić i Novu godinu kada će im ponovo prirediti zanimljiv program.

Foto: K.K.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: