Istinom ne zazivamo bagere i rušenje, naprotiv…

Autor: D.K.

POŽEGA – U redakciju smo primili priopćenje vijećnice u Gradskom vijeću grada Požege nastavno na nastavno tiskovnu konferenciju za novinare održanu u ponedjeljak 14. rujna, 2015. i aktualnosti vezane za “nezakonito izgrađena parkirališta” u gradu Požegi.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 Istinom i samo istinom, odnosno ukazivanjem, do kuda nas je dovela mlada, i nadasve stručna ekipa, željela sam upoznati građane s onim što se skriva i stavlja pod tepih kako bismo izbjegli  situaciju da bageri uopće dođu. Da mi je bilo u interesu da se bageri dogode, zasigurno bi šutjela i čekala, možda se i naslađivala. Ovakvim istupom, svjesna drvlja i kamenja, odlučila sam biti odgovorna prema građanima našega grada i upoznati ih sa situacijom koliko god ona nezahvalna bila. Nadam se, iskreno, da smo svi skupa bili dovoljno glasni i da smo uspjeli protresti savjest gradske vlasti koja ili nije znala ili nije htjela odraditi ovaj posao kako treba. Zahvalila bih Kuglačkom savezu Požeško-slavonske županije, predstavnicima stanara kao i Požeškom športskom savezu što su pridonijeli skupa s nama poticanju rješenja ovog problema, jer naravno da smo svi skupa za rješenja a ne rušenja.

Isto tako, nadam se, da će gradska vlast uvidjeti kako se trebaju aktivirati na svim mogućim razinama da bi se riješio ovaj problem.

 Nikako nemojmo zaboraviti priupitati naše drage sugrađane, gospodu inspektore, kako to da su se sjetili reagirati sada kada je sve gotovo; gdje su bili i što su radili kada je gradska vlast pompozno propagirala kako  započinjanje tako i tijek radova.

Nadam se samo, da će sada iznaći trajno rješenje za ove probleme u koje nas je dovela gradska vlast.

Tamara Puač,

Vijećnica HNS-a u Gradskom vijeću Grada Požege                          

Više iz kategorije