Dr. Ivan Vukoja novi predsjednik požeško-slavonske Akademske zajednice HDZ-a: “Našu županiju treba učiniti poželjnim mjestom za život”

Autor: D.K.

POŽEGA – Na održanoj redovitoj izbornoj skupštini HDZ-ove požeško-slavonske Županijske organizacije Akademske zajednice „Ante Starčević“ za novog predsjednika jednoglasno je izabran mladi požeški liječnik dr. Ivan Vukoja dok su za dopredsjednike izabrani, dosadašnji predsjednik prof.dr.sc. Borislav Miličević i Marijan Širac. Za tajnicu je izabrana Matea Vujnović, a za rizničara Luka Čirko.

Dosadašnji predsjednik prof.dr.sc. Borislav Miličević zahvalio se članovima na dolasku i dosadašnjem radu i angažmanu, istaknuvši važnost djelovanja Akademske zajednice u lokalnim sredinama.

Predsjednik županijske organizacije požeško-slavonskog HDZ-a i dosadašnji dopredsjednik Akademske zajednice Požeško – slavonske županije prof.dr.sc. Željko Glavić pozdravio je nazočne, ističući važnost Akademske zajednice kao konstante za smjernice moralnog i intelektualnog razvoja društva. Naglasio je i kako državu nakon stvaranja treba izgrađivati, u čemu se poseban doprinos očekuje od akademskih građana. Pohvalio je velik broj mladih ljudi uključenih u rad zajednice i istaknuo kako se od njih očekuje doprinos razvoju lokalne zajednice, s posebnim naglaskom na promoviranje demokratskih i ljudskih vrijednosti.

Nacionalni dopredsjednik prof.dr.sc. Drago Šubarić pozdravio je nazočne u ime akademika Ivice Kostovića i nacionalnog Predsjedništva. I prof. Šubarić je pohvalio broj nazočnih mladih intelektualaca koji moraju biti zalog razvoja i održivosti svake sredine. Naglasio je kako rad i mišljenje Akademske zajednice mora biti smjernica u svim važnim procesima stranke. Posebno je istaknuo činjenicu da Akademska zajednica treba ostati lučonoša pozitivnih promjena u društvu te je dao snažnu potporu Nacionalnog predsjedništva županijskoj organizaciji.

Novoizabrani predsjednik Ivan Vukoja istaknuo je kako se akademski građani trebaju snažnije uključiti u rad i razvoj lokalnih sredina iz kojih dolaze, kako bi dali smjernice i ponudili rješenja za motiviranje mladih na ostanak u Požeško – slavonskoj županiji. Posebno je istaknuo potrebu uključivanja svih intelektualaca, članova zajednice u procese donošenja političkih odluka kako bi županiju učinili poželjnim mjestom za život.

Foto: Arhiva, pozega.eu i V.P.

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88