Autom divljao selom i uletio u sobu gdje su spavali majka i 3-godišnje dijete: “Da je muž bio pored mene, ubio bi ga u snu” (FOTO)

Autor: D.K.

-Još uvijek ne mogu doći k sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu – šokirano nam priča mlada Trnovčanka koja će prošlu noć pamtiti dok je živa.

Dok su ona i njezino trogodišnje dijete mirno spavali u svojoj kući, selom su se odvijali, kako nam kažu mještani, prizori kakvih nema ni u američkim filmovima.

Mladić iz Trenkova oko ponoći je u njihovom selu napravio pravi horor. Unatoč zabrani okupljanja, on i njegovo društvo, kako doznajemo, već sinoć su krenuli s prvomajskim slavljem.

Na povratku kući velikom se brzinom iz pravca sela Draga zaletio se svojom Ford Focusom u Trnovac. Zbog brzine je izgubio kontrolu nad vozilom te se za početak zabio u parkiranog Mercedesa. Od siline udarca vozilo se nastavilo nekontrolirano okretati i rušiti sve drveće pred sobom. Nije ga zaustavio ni udarac u “ćupriju” nego tek snažan udarac u novoizgrađeni dom mlade obitelji.

-Probio je zid uletio u sobu u kojoj su spavale majka i dijete od tri godine. To je strašno. Ne znamo kako žena nije umrla od šoka – čude se mještani Trnovca koji s čuđenjem jutro poslije nesreće gledaju u prizore razrušene kuće i dječjeg krevetića u kojem je tu noć spavalo dijete.

-Samo ih je dragi Bog spasio – dodaju.

Vozač je, kako neslužbeno doznajemo, prošao tek s lakšim ozljedama. Završio je na stražnjem sjedalu, a iz smrskanog automobila su ga morali izvlačiti vatrogasci.

Foto: D. Krstanović [FAG id=274450]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88