Amateri čekaju odluku Stožera

Autor: sportalo.hr

I dok su prvoligaši i drugoligaši već dobrano zagazili u vrlo kratke pripreme za proljetni dio sezone, svi ostali nogometni klubovi su na čekanju. HNS je poslao zahtjev Stožeru civilne zaštite da se treninzi omoguće i trećeligašima s 18. siječnja no odgovora još uvijek nema. Svi ostali amateri, MŽNL i županijski ligaši su pod zabranom do 1. veljače kada će Stožer odlučiti ostaju li mjere ili se ublažavaju o čemu ovise i svi amaterski sportaši.

S najvećim nestrpljenjem odgovor Stožera čekaju u Oriovcu i Labinu, naime Oriolik i Rudar imaju 21. veljače za odigrati Kup dvoboj za koji se svakako moraju i dobro spremiti. Prema određenim informacijama koje dolaze iz Zagreba nije isključeno da se trećeligašima dozvoli start s pripremama od 18. siječnja, no niti da ako bude tako niželigaši dobiju još dva tjedna zabrane, do polovine veljače. Puno je upitnika oko čitavog sporta, jedino što je sigurno je da gledatelja svakako neće biti uz terene, a kad je tako svakako se nameće pitanje smislenosti takvih natjecanja. Naravno da smo za natjecanja, ali smo i za povratak gledatelja pod naravno određenim novim pravilima o držanju distance što u amaterskom sportu ne bi predstavljalo nikakav problem uz minimalnu dozu odgovornosti.

Foto: Arhiva, poezga.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88