23-godišnjaku iz Velike u ruci eksplodirala bomba; teže je ozlijeđen

Autor: DK

VELIKA – Splet nesretnih okolnosti ili trenutak nepažnje bio je koban za 23-godišnjeg mladića iz Velike koji je nešto prije podneva teže ozlijeđen. On je, neslužbeno doznajemo, u susjedovom dvorištu pronašao bombu. Još uvijek je nepoznanica je li slučajno ili namjerno izvukao osigurač kako bi ju deaktivirao, no to ga je umalo koštalo života.

Iz policije su nam potvrdili informaciju da se navedena nesreća doista i dogodila, no okolnosti će biti poznate po završetku očevida.

Mladić je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi, ima teže ozljede šake i površinske ozlijede trbuha i prsnog koša. Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj Općoj županijskoj bolnici dr. Duje Gverića mladić će biti operiran, a prema svemu sudeći biti će amputacija prstiju.

Današnji slučaj upozorenje je svima da ilegalnog oružja još uvijek ima u kućama mnogih građana te da se u slučaju njegova pronalaska žurno treba pozvati policiju. Iz policije apeliraju na građane da pronađeno oružje ne diraju niti dovoze sami u policiju, nego da o tome obavijeste policiju na broj 192. Osposobljeni policijski službenici preuzet će ga bez sankcija, a na taj način zasigurno će biti izbjegnute tragedije poput današnje gdje je umalo izgubljen mladi ljudski život.

/Foto: Ilustracija, telegraf.rs/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: