“Zlatni lug” uz 20 novih ležaja može primiti autobus izletnika /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Otvaranjem sale „Villare“, nastale preuređenjem stare slavonske kuće i pratećih objekata, u sklopu koje je 20 novih ležaja prenoćište „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima nedaleko grada Požege može sada primiti autobus izletnika što je bio željeni cilj jer su sada prošireni smještajni kapaciteti pa imaju više od 50 kreveta.

Ovo imanje postalo je poznato po dobroj gastronomiji i kompletnoj ugostiteljskoj ponudi i izvan granica naše zemlje, posebice među lovcima iz desetak europskih zemalja, a tu se često organiziraju različita događanja, skupovi, svadbe i druge obiteljske svečanosti.

-Ovime smo zaokružili ponudu cijelog kompleksa u Donjim Emovcima, a u novootvorenom objektu se nalazi dnevni boravak sa restoransko-ugostiteljskim dijelom, te zabavno-sportski sadržaji- kaže Thomas Heinz Pandžić, vlasnik Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva „Zlatni Lug“ dodavši da je za kupovinu, preuređenje i opremanje ovog objekta utrošeno blizu jedan milijun kuna. Do sada su dobili potporu Ministarstva turizma, a najavio je registraciju tvrtke „Zlatni Lug“ kako bi mogli aplicirati sredstva iz europskih fondova za razvoj kontinentalnog turizma.

-Do 1. svibnja slijedeće godine bit će dovršeno kamp odredište, te do ljetne sezone kupanja jezero namijenjeno kupačima, oboje na lokaciji u Emovačkom Lugu što će obogatiti ponudu cijelog imanja- najavio je nadalje Thomas Heinz Pandžić.

Novouređeni objekt blagoslovio je vlč. Jozo Jurić, župnik požeške župe sv. Leopolda Mandića.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: