Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Josip Marković-Fiško izabran za novog predsjednika Nogometnog kluba Kutjevo

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Josip Marković-Fiško izabran za novog predsjednika Nogometnog kluba Kutjevo Požega.eu | Josip Marković-Fiško izabran za novog predsjednika Nogometnog kluba Kutjevo

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na današnjoj Izborno-izvještajnoj sjednici Skupštine Nogometnog kluba Kutjevo izabrano je novo rukovodstvo. Tako će u novom mandatu funkciju predsjednika obnašati Josip Marković-Fiško, mladi kutjevački poduzetnik, koji je preuzeo nadasve odgovornu dužnost i koji će na određen način morati stabilizirati situaciju u klubu koji je možda i nezasluženo ispao iz 3. Hrvatske nogometne lige Istok.
Htjeli to neki priznati ili ne, a što je javna tajna, ne mali broj, misleći i na neke koji su bili kutjevačkom klubu veoma prividno bliski, redovito su se "brinuli' na različite načine da nogometni klub ispadne iz lige u kojoj se natjecao. Najžalosnije je što je i politika odigrala na određen način svoju ulogu.
Bilo kako bilo brojni su preduvjeti da se kutjevački nogometaši vrate u veći rang natjecanja za što će se morati pobrinuti novoizabrani predsjednik i rame uz rame sa svojim novim-starim suradnicima i onima koji budu svoja umijeća pokazivali na zelenom travnjaku.
Što drugo poželjeti novom rukovodstvu i igračima već puno sreće u natjecanju uz uvjerenje da ipak ima poštenja u nogometu.
Na sjednici je podneseno izvješće o radu kluba za proteklo razdoblje kojeg su nazočni skupštinari prihvatili kao i financijsko izvješće.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo