Zahvala Ivice Nikolića i Denia Pavića građanima Kutjeva

Autor: D.K.

Ivica Nikolić i Deni pavić

U redakciju su nam se obratili kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Kutjeva sa zamolbom da objavimo skromne riječi zahvale svima onima koji su u prvom krugu na prijevremenim izborima u Kutjevu dali njima svoj glas. Zahvalu upućuju i onima koji će im povjeriti svoj glas u drugom krugu prijevremenih izbora kako bi završili ono započeto ali nedovršeno.

Drage naše Kutjevčanke i Kutjevčani, dragi žitelji kutjevačkog kraja!

Želimo vam svima uputiti veliku ZAHVALU na iskazanom povjerenju. Vama, vašim obiteljima, rodbini, prijateljima, znancima i svima ostalima od srca zahvaljujemo na potpori koju ste nam pružili. Bez vas ne bismo uspjeli potvrditi rezultate koje smo postigli i na prošlim izborima. Povjerenje i podrška koju nam pružate i dajete, nema cijenu – NEPROCJENJIVA JE. To nas obvezuje da i dalje ustrajemo u radu za napredak našega kraja, za dobrobit svih, da dajemo sebe u cijelosti za što bolje rezultate, za bolje Kutjevo i cijeli kutjevački kraj. Zato čvrsto vjerujemo da ćemo i u idućem krugu glasovanja imati vašu potporu i vaš glas. Na taj ćemo način uspjeti dovršiti mnoge pripremljene i započete projekte koji će nam omogućiti ugodniji i bolji život.

 Od srca Vam svima hvala!                             Vaši Ivica i Deni

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot