Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosi osigurana pristupačnost upravnoj zgradi Tekije d.o.o.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosi osigurana pristupačnost upravnoj zgradi Tekije d.o.o. Požega.eu | Za osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivosi osigurana pristupačnost upravnoj zgradi Tekije d.o.o.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Završeni su radovi na osiguranju pristupačnosti upravnoj zgradi Tekije za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija postojećih parkirališnih mjesta i pristupne staze uz propisno označavanje horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, te izgradnja grijane pristupne rampe s ogradom za ulaz u upravnu zgradu.
Radovi su gotovo u cijelosti izvedeni od strane djelatnika Odjela odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Tekije d.o.o., a vrijednost radova je cca 47.000,00 kn bez pdv-a.

Budući da je upravna zgrada izgrađena prije više od 40 godina te nije imala ulaz prilagođen osobama s invaliditetom, ovim simboličnim činom Tekija d.o.o. je željela pokazati svjesnost ovog problema i doprinijeti poboljšanju kvalitete života za osobe s invaliditetom, a sve vezano uz nadolazeći Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca.

Važno je napomenuti da su sve službe za rad s korisnicima locirane u prizemlju zgrade upravo iz razloga kako bi se olakšao pristup osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivosti.















Izvor: tekija.hr



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo