Za „odmaralište“ u Baškoj raspisan novi natječaj uz manje izmjene

Autor: D.K.

Odmaralište Baška..požeška kronika - CopyPOŽEGA – Povjerenstvo za zakup poslovnih prostora grada Požege 18.siječnja 2015. godine ponovno je raspisalo Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora, tvz. Odmarališta, u Baškoj, koji je u vlasništvu grada Požege.

Za razliku od prethodnog u novom natječaju ima manjih preinaka, odnosno prema novom se poslovni prostor daje u zakup na pet godina i šest mjeseci, a izmjena je i u pravu korištenja prostora, tako da će djeca i umirovljenici moći koristiti prostor ne jedan već dva tjedna. Javni natječaj u cjelovitom obliku objavljen je na web stranicama grada Požege http://www.pozega.hr/ostali-natjecaji.html.

Podsjetimo, Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora, tvz. odmarališta, u Baškoj, već je bio jednom raspisan, 23.prosinca 2015. godine, na koji se javilo dvoje ponuditelja od kojih nitko od njih nije imao potpunu dokumentaciju koja tražena, a nisu niti uplatili dovoljan iznos jamčevine, o čemu smo pisali, http://pozega.eu/76481-2/.

Prvo raspisivanje Javnog natječaja izazvalo je brojna negodovanja od strane aktualnog predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića i „njegovog“ gradskog vijećnika Kazimira Baloga, Na tu temu bila je održana tematska sjednica Gradskog vijeća koja nije utjecala niti je zaustavila gradonačelnika Vedrana Neferovića u namjeri da se natječaj i licitacija provedu do kraja. Prema svemu sudeći tematska sjednica nije rezultirala niti da se natječaj ponovno ne raspiše. Raspisivanje i provedba natječaja je isključivo u nadležnosti gradonačelnika kojeg ne obvezuju zaključci Gradskog vijeća.

Javni natječaj je otvoren 15 dana od dana objave natječaja u javnom glasilu. Usmeno javno nadmetanje – licitacija će se održati dana 2. veljače 2016. godine u 12,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Požege, Trg Sv. Trojstva 1.

Podatke o poslovnim prostorima koji su predmet javnog natječaja zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za samoupravu grada Požege, soba broj 13 ili na telefon broj: 034-311-304.

Uvid u poslovni prostor može se izvršiti, još sutra, u četvrtak, 21. siječnja 2015. godine od 11,00 do 12,00 sati, na adresi – Ulica Emila Geistlicha 44, Baška.

Cjeloviti tekst javnog natječaja može se pronaći web stranici grada Požege http://www.pozega.hr/ostali-natjecaji.html

/Foto: Požeška kronika/

 

Više iz kategorije