Za novog direktora požeškog Komunalca izabran Josip Vitez, dugogodišnji djelatnik na rukovodećim poslovima u Kutjevu d.d.

Autor: DK

Na sjednici Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o. za novog direktora, na četverogodišnji mandat izabran je Josip Vitez iz Kuzmice, dugogodišnji djelatnik Kutjeva d.d. koji je bio na više rukovodećih funkcija u toj tvrtki.

Podsjetimo, dosadašnji direktor požeškog Komunalca Ante Bekić imenovan je za novog direktora Tekije d.o.o. iz kojeg je razloga bilo potrebno izabrati novog čelnog čovjeka u Komunalcu.

Josip Vitez je diplomirani ekonomist, i prema našim informacijama nije niti u jednoj političkoj stranci. U svojoj radnoj karijeri kroz više od 13 godina obnašao je više rukovodećih funkcija koje će mu iskustvo u svakom slučaju pomoći na čelnom mjestu Komunalca Požega d.o.o.

Budući da smo kao medij surađivali i pratili rad Josipa Viteza imamo informacije i da je kroz svoj radni vijek stekao široki spektar vještina i znanja iz različitih područja u područja realnom – gospodarskom sektoru. Ono najbitnije koje će mu uveliko pomoći je sposobnost u strategiji pregovaranja, poslovnog planiranja, pisanja i vođenja projekata sufinanciranih iz sredstava Europske unije.

Ostajemo u uvjerenju da će Josip Vitez uspješno voditi tvrtku kojoj je jake temelje udario dosadašnji direktor Ante Bekić.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: