Za novog direktora požeškog Komunalca izabran Josip Vitez, dugogodišnji djelatnik na rukovodećim poslovima u Kutjevu d.d.

Na sjednici Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o. za novog direktora, na četverogodišnji mandat izabran je Josip Vitez iz Kuzmice, dugogodišnji djelatnik Kutjeva d.d. koji je bio na više rukovodećih funkcija u toj tvrtki.

Podsjetimo, dosadašnji direktor požeškog Komunalca Ante Bekić imenovan je za novog direktora Tekije d.o.o. iz kojeg je razloga bilo potrebno izabrati novog čelnog čovjeka u Komunalcu.

Josip Vitez je diplomirani ekonomist, i prema našim informacijama nije niti u jednoj političkoj stranci. U svojoj radnoj karijeri kroz više od 13 godina obnašao je više rukovodećih funkcija koje će mu iskustvo u svakom slučaju pomoći na čelnom mjestu Komunalca Požega d.o.o.

Budući da smo kao medij surađivali i pratili rad Josipa Viteza imamo informacije i da je kroz svoj radni vijek stekao široki spektar vještina i znanja iz različitih područja u područja realnom – gospodarskom sektoru. Ono najbitnije koje će mu uveliko pomoći je sposobnost u strategiji pregovaranja, poslovnog planiranja, pisanja i vođenja projekata sufinanciranih iz sredstava Europske unije.

Ostajemo u uvjerenju da će Josip Vitez uspješno voditi tvrtku kojoj je jake temelje udario dosadašnji direktor Ante Bekić.

0 Comment