Za Ivana Đurinu je pokrenut postupak izbacivanja iz stranke

Autor: Požega Portal

DSC_0327 (Small)ČAGLIN – Nastavno na naš tekst koji smo jučer objavili vezano uz politička zbivanja u čaglinskoj Hrvatskoj narodnoj stranci i statusa dugogodišnjeg načelnika općine Čaglin i člana te stranke Ivana Đurine priopćenjem za medije oglasila se dopredsjednica čaglinske podružnice HNS-a Snježana Anokić Rogalo kojeg u cijelosti prenosimo:

Predsjedništvo HNS-a podružnice Čaglin  pokrenulo je postupak za izbacivanjem iz stranke bivšeg načelnika Općine Čaglin Ivana Đurine. Od dvanaest članova predsjedništva osam ih je potpisalo zahtjev za pokretanjem postupka za izbacivanjem Ivana Đurine iz stranke. 

Zahtjev je proslijeđen u središnjicu. Naime, za izbacivanjem iz stranke postoji određena procedura. Sada kada su završili predsjednički izbori, procedura o izbacivanju će se nastaviti. Nadamo se u što kraćem roku,  jer nam predstoje budući izbori.

Većina članova predsjedništva se odlučila na ovu mjeru iz razloga što je Ivan Đurina kršio statut HNS-a, ignorirao odluke predsjedništva, napuštao sjednice predsjednišva, nikada nije uvažavao tuđe mišljenje.

Svjesno smo se odrekli vlasti jer takav rad nismo htjeli podržati. Što se nas tiče slučaj Ivana Đurine je završen. Idemo dalje, nitko nije nezamjenjiv kako kažu mještani Čaglina – stoji u priopćenju kojeg smo zaprimili e mail porukom kojeg potpisuje Snježana Anokić Rogalo, dopredsjednica čaglinske podružnice HNS-a i vijećnica u zadnjem sazivu Općinskog vijeća.

(Na fotografiji Karmela Nuić Gaćeša, bivša Općinska vijećnica i članica HNS-a i Snježana Anokić Rogalo, dopredsjednica čaglinske podružnice HNS-a)

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: