Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Vrtni kamin-roštilj i pametni štednjak „Color emajla“ zanimljivi poslovnim partnerima iz niz zemalja

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Vrtni kamin-roštilj i pametni štednjak „Color emajla“ zanimljivi poslovnim partnerima iz niz zemalja Požega.eu | Vrtni kamin-roštilj i pametni štednjak „Color emajla“ zanimljivi poslovnim partnerima iz niz zemalja

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA - ISH sajam u Frankfurtu, koji se održava svake druge godine i na kojem tvrtka Color emajl iz Požege sudjeluje proteklih 10 godina, najvažniji je sajam gdje  izlažu svoje proizvode, a tako je bilo i ove godine od 14. do 18. ožujka.

- Svake godine se veličina našeg štanda povećala, te smo ove godine imali najveći izložbeni prostor veličine 100 četvornih metara, te smo po veličini i ponudi stali uz bok drugim vodećim europskim proizvođačima, a po prvi puta predstavili smo naš novi ekskluzivni brand Ember kamin pod kojim prodajemo ekskluzivne kamine, ali i novu liniju proizvoda; vrtne kamine-roštilje i pametne štednjake. Vrtni kamin-roštilj, pod našim brandom Ember, bio je jedini takav proizvod na sajmu, te smo za njega dobili same pohvale i mnoge upite od trenutnih i potencijalnih kupaca. Vrtni kamin/roštilj dolazi sa tri varijante i iznimno je multifunkcionalan: može služiti kao vrtni kamin, roštilj te ima i ražanj – kazala nam je Tihana Šutalo, voditeljica marketinga ove tvrtke.Što se tiče Emberovih pametnih štednjaka na drva oni su uz vrtne kamine-roštilje bili jednako uspješni, te su izazvali veliko zanimanje posjetitelja sajma. Pametni štednjaci su savršen spoj tradicionalnog i modernog jer imaju tradicionalan izgled a modernu funkcionalnost.Izložbeni prostor Color emajla zabilježio je veliki broj posjetitelja svakog dana, te su iznimno ponosni na ovaj uspjeh koji im je otvorio nove poslovne prilike jer su odmah iza njega u Požegu na razgovore stigli poslovni partneri iz Francuske i Izraela.Color emajl je tvrtka koju je 1984. godine osnovao Goran Šutalo, te se u početku bavila emajliranjem, a tek kasnije sa vremenom se počinje baviti proizvodnjom kamina na kruto gorivo i dimovodnih elemenata, što je danas osnovna djelatnost. Color emajl danas zapošljava 366 djelatnika, te je dio Color group-e. Color group sastoji se od tvrtki Color emajl, Color trgovina, Color transport koji vrši prijevoz roba u međunarodnoj špediciji i svu proizvodnju Color emajla-a, kao i repromaterijal u dovozu, sa 15 kamiona u svom vlasništvu, te Color fire GmbH sa sjedištem u Njemačkoj, koja služi kao skladište za brzu isporuku roba, servis za servisiranje vlastitih proizvoda, te izložbeni prostor i maloprodaja. Color group ukupno zapošljava oko 560 djelatnika.-Color emajl svake godine razvija nove proizvode i izlaže ih na specijaliziranim sajmovima sa asortimanom kamina i dimovoda, te u ponudi ima preko 140 ložišta kamina i preko 360 vrsta kamina u prodaji, a u dimovodnim cijevima je preko 1100 vrsta proizvoda. Prije tri godine je u pogon puštena nova moderna emajlirnica, koja pomaže pri izradi široke lepeze novih proizvoda - istakao nam je vlasnik i direktor tvrtke Goran Šutalo.

Također u svrhu poboljšanja usluge kupcima izrađeno je automatsko regalno skladište sa kapacitetom od 4000 paletnih mjesta. Svi proizvodi se certificiraju u ceftifikacijskim kućama TÜV I RRF u Njemačkoj. Ovisno od godine do godine izvoz Color emajla je od 90 do 95 posto proizvodnje i to u više zemalja EU, a i šire – Njemačka, Poljska, Švedska, Norveška, Estonija, Irska, Velika Britanija, Danska, Belgija,Francuska, Italija, Izrael, Slovenija, Češka, Austrija i druge.

Inače na ovom sajmu predstavila se i požeška tvrtka Plamen, a iz naše zemlje je ukupno sudjelovalo 18 tvrtki.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.