Vrijedne ruke male ali složne ekipe puno toga napravile na „Jajarama“ /FOTO/

Autor: D.K.

Subotnji dan je jučer u Jakšiću bio više nego radan i za svaku pohvalu. Sastala se na 4. radnoj akciji ne toliko velika ali uvijek više nego složna ekipa koja je odradila planirane poslove na „Jajarama“ – mjesnom Nogometnom stadionu.

Svi su bili dobro raspoloženi i odradili posao na visini zadatka, od skidanja stare žice, postavljanja nove oko cijelog igrališta te pripremnih radova za betonažu i njeno odrađivanje oko klupske zgrade.

Uz malo šaljivih dogodovština nešto ćemo kao zanimljivosti izdvojiti. Ovdje nećemo isticati niti jedno ime posebno ali ćemo naglasiti kako je jedan član koji je sudjelovao, a novo je pojačanje u klubu, usred akcije odlučio otići tenis u parovima. Nikakav problem…..bilo je i onih koji su preuzeli njegov posao.

Još jedna zanimljivost je bilo učenje neiskusnog člana ekipe u akciji kako činiti elegantne pokrete i praviti rupe sa štijačom. Imao je od koga to naučiti, od jednog iskusnog mještanina koji je radnu akciju budnim okom promatrao.

„Rabota“ nikad ne smije ostati gladna. Za ručak jedno lagano jelo na kojem se svaki zalogaj brojio kako ne bi došlo do prejedanja i odustajanja od nastavka radova. I to je uz malo negodovanja sve dobro prošlo i planirani poslovi nakon ručka nastavili sve do predvečerja i večere.

Nakon završetka radova uz lagani predah iznenađenje „rabotarima“ – topla janjetina pečena na ražnju uz domaći luk. Pitanje je – je li moglo bolje?

Što drugo reći već pohvaliti sve one koji su sudjelovali u radovima te ih očekivati u još većem broju na nekoj narednoj 5. akciji za koju će uredno dobiti poziv uz nepoznato iznenađenje.  

Foto: NK Jakšić [FAG id=275001]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek