Vlado Grgić ostao predsjednik, te Tomo Vrhovac tajnik umirovljenika brestovačke „Orljave“, a potpredsjednik Ivan Rodić /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Na izbornoj skupštini Matice umirovljenika „Orljava“ iz Brestovca, koja broji oko od 150 članova, ponovo je za predsjednika izabran Vlado Grgić, te tajnika Tomo Vrhovac, dok je novi dopredsjednik Ivan Rodić iz Nurkovca.

-Organizirali smo odlazak članova u toplice, te više izleta, druženja, sportskih susreta i zabavnih večeri, te nastupili na županijskim sportskim i glazbenim susretima  – kazao je u izvješću o radu u protekloj godini predsjednik Vlado Grgić.

Kroz sportske aktivnosti posebno se ističu članice pikado i kuglačke ekipe koje su prvakinje Požeško-slavonske županije.

Rad skupa pozdravio je Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, a nazočili su predstavnici umirovljeničkih matica iz više gradova i općina ovog kraja.

Donijet je program rada „Orljave“ za 2020. godinu.

Tijekom skupštine nekoliko pjesama izvela je mješovita pjevačka skupina ove udruge, a druženje je nastavljeno uz pjesmu i svirku skupine „Gold“(Ivica Kumf i Ivan Đurić Šljivo). 

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: