Vlado Boban, načelnik općine Velika (ne)očekivano podnio ostavku-dužnost preuzima zamjenik Ivica Potočanac

Autor: DK

Kako doznajemo načelnik veličke općine Vlado Boban podnio je ostavku na tu dužnost. Razlozi za taj (ne)očekivani potez još uvijek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je to zbog nezadovoljstva njegovim statusom unutar stranke tj. Hrvatske demokratske zajednice.

Kako smo neslužbeno saznali Boban nastavlja radnu karijeru odlazeći u privatni posao, u jednu privatnu tvrtku, a dužnost načelnika općine Velika do isteka ovog mandata tj. do svibnja iduće godine preuzet će njegov dosadašnji zamjenik Ivica Potočanac iz Trenkova.

Zatražili smo upitom od gospodina Bobana obrazloženje navedene odluke, no do objave ovog teksta odgovor nismo dobili.

Pokušali smo kontaktirati prof. dr. sc. Željka Glavića, predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije, no do njega nismo uspjeli doći.

Načelnik općine Velika i ranije je najavljivao odlazak sa te funkcije jer nije na njoj želio ostati rekavši nam jednom prilikom da ga to ograničava u obiteljskom i privatnom životu.

Recimo na kraju da se njegovo ime spominjalo kao kandidata za požeško-slavonskog župana na prethodnim lokalnim izborima, a u kuloarima se i ovih mjeseci špekuliralo da bi on mogao biti kandidat za tu funkciju dogodine na lokalnim izborima.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: