Vjetar oštetio stolariju na mrtvačnici u Milanlugu, općina Čaglin kupila novu, a radnom akcijom žitelji uredili objekt i okoliš /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Proteklih dana složni mještani Milanluga pokraj Čaglina odradili su dvije radne akcije. Nedavno je vjetar oštetio drvene prozore i vrata na tamošnjoj mrtvačnici što je bilo dotrajalo, a razumijevanjem općine Čaglin i njenog načelnika Dalibora Bardača nabavljena je nova plastična stolarija, te postavljena na navedeni objekt.

Nakon toga mještani su se samoorganizirali te nastavili uređenje mrtvačnice tako da su obojali lamperiju ispod krovišta, a tu su se dobrovoljnim radom iskazali Slaven Bardač, Velibor Bošnjak, Željko Šutić, Ivan i Željko Vidmar, Roman Knaus, Dejan Metlar i Ivica Šop.

Pored toga tijekom još jedne akcije žitelji ovog sela Tomo Pajeska, Željko i Nikola Šutić, Danijel i Valentina Tomac, Mato Hovanjek i Zvonko Šnur pokosili su travu na površinama oko seoske kapele i društvenog doma.

Sve je provedeno u skladu sa mjerama socijalne distance, a uz ove akcije vrijedni mještani Milanluga proveli su nakon rada kraće vrijeme družeći se u ugodnom razgovoru.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88