Vjerujem u sigurnu Hrvatsku i zajedno ju možemo ostvariti: Glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu je glas za modernu i perspektivnu Hrvatsku

Autor: PROMO

Živimo u vremenu brojnih izazova protiv kojih se danas jedino zajedno možemo boriti. Socijalna sigurnost i ekonomska suverenost temelji su izbornog programa Hrvatske demokratske zajednice, a samo zajedno možemo modernizirati Hrvatsku, ispraviti greške naših prethodnika i pokazati kako su mladi i kompetentni, vjerodostojni ljudi temelj oporavka i napretka.
Upravo je razvoj Slavonije u protekle četiri godine bio visoko na listi prioriteta Vlada RH na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem. Želimo poslati poruku ravnomjernog regionalnog razvoja. Za gospodarski rast, stvaranje novih radnih mjesta i zaustavljanje negativnog demografskog trenda na istoku Hrvatske, pokrenut je 2016. godine projekt Slavonija, Baranja i Srijem za pet slavonskih županija koji predviđa 18,75 milijardi kuna ulaganja, od čega je već ugovoreno 12,5 milijardi kuna.

Hrvatska demokratska zajednica je vodila sveobuhvatnu pronatalitetnu politiku, poboljšala zakonski okvir radi ubrzavanja sudskih postupaka i uvela strože kazne. Olakšali smo položaj blokiranima čiji se broj kontinuirano smanjuje. Povećali smo ulaganja u znanost, obrazovanje, kulturu i sport, a potičemo izvrsnost i uvođenje novih tehnologija na svim područjima. Racionaliziramo, digitaliziramo i profesionaliziramo javnu upravu kako bi bila pristupačnija, brža i na usluzi građanima.
Moramo stati na kraj iseljavanju svih mladih visokoobrazovanih kadrova koji su morali napustiti svoj dom u potrazi za bolje sutra. Dosta je bilo je tjeranja mladih iz Hrvatske, dosta je izmjena u sustavu školovanja koje ne prate potrebe na tržištu rada, dosta je vraćanja u prošlost i ponavljanja istih grešaka. Dosta je mladih obitelji s djecom koja su morala napustiti svoje domove. Zaslužili su dostojno živjeti u državi za koju su se njihovi očevi i djedovi borili. Vratimo Hrvatskoj dostojanstvo i mlade ljude tamo gdje pripadaju. Oni su naša budućnost i za njih ćemo se boriti.
Hrvatskoj je potreban zaokret, nema više vremena za čekanje. Svojim glasom za Hrvatsku demokratsku zajednicu, dali ste glas modernoj, globalno prepoznatljivoj Hrvatskoj, Hrvatskoj osnažene državnosti i perspektivne budućnosti. Vjerujem u sigurnu Hrvatsku i zajedno ju možemo ostvariti. Glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu je glas za modernu i perspektivnu Hrvatsku.

Komentiraj: