Vetovački vinari „Veteri Castra“ u pripremi za godišnju skupštinu (FOTO)

Autor: DK

DSC_4495VETOVO – Udruga vetovačkih vinara “Veteri Castra” po mnogo čemu je različita od drugih sličnih udruga jer ima za svaku manifestaciju i druga događanja svoje posebnosti čime pokazuje i dokazuje da su članovi te udruge složni i jedinstveni. Sve je to vidljivo i po vrhunski organiziranim manifestacijama poput one Vincelovo u Vetovu, a sudjeluju i u organizaciji Ribarskih večeri po čemu uz te dvije gastro manifestacije taj kraj postaje sve prepoznatljiviji.

Budući da pratimo njihov rad svjedoci smo da odgovorno i temeljito pristupaju svakoj organizaciji događanja iz kojeg razloga su kao sve takve uvijek uspješne i na zavidnoj razini. Tako su ovih dana u završnoj fazi organizacije godišnje skupštine Udruge “Veteri Castra” koja će uz redoviti i protokolarni program imati i svojevrsno okupljanje tamburaša i glazbenika koji su im uvijek na usluzi, prate ih i nastupaju na svim događanjima.

Prema riječima predsjednika Udruge “Veteri Castra” Branka Jakobovića početkom ožujka održat će se godišnja skupština na kojoj će se podnijeti izvješće o radu u prošloj godini i predstavit će se plan rada za tekuću godinu.

-Ovoga puta ćemo nakon službenog dijela izvještajne skupštine, koja nam je u obvezi da ju održimo, ugostiti naše prijatelje glazbenike s kojima surađujemo i na taj im način iskazati zahvalnost, a biti će pozvani i drugi naši prijatelji koji nas podupiru u našem radu – kratko je prokomentirao predsjednik vetovačkih vinara Branko Jakobović.

Kako je to kod njih uvijek i uobičajeno i ovog a puta su se uz gastro delicije, ovoga puta pečeno janje na ražnju i krumpir ispod peke, počastili kao i nekilicinu prijatelja koji su se slučajno ili ne tamo zatekli.

U svakom slučaju možemo samo reći da je rad vetovačkih vinara i vinogradara primjer i drugim sredinama kako je u Vetovu vidljivo zajedništvo, nema razjedinjenosti i samo na takav način može postiže se iz godine u godinu evidentan uspjeh.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: