Veselo Martinje: Kutjevčani i njihovi brojni gosti raspametili se uz Kićine pjesme i viceve /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

KUTJEVO – Ovogodišnje Martinje u Kutjevu mnogima će ostati u dugom pamćenju. Svatko je za sebe mogao nešto naći i u tome uživati, od kušanja vrhunske kapljice vina do raznovrsne gastro ponuda uz bogat zabavno glazbeni program.

I oni najveći kritičari kutjevačke manifestacije teško je da će moći pronaći zamjerki jer je organizacija bila na visokoj razini i isplanirana do zadnjeg detalja.

18. godinu za redom u sklopu Martinja sastali su se brojni planinari i zaljublejnici u prirodu koje je dočekao doručak sa tradicijskim slavonskim jelima nakon kojeg su se zaputili planinarskim puteljcima u razgledavanje prelijepih proplanaka i netaknute prirode koja iz godine u godinu pokazuje ono svoje nešto novo.

U poslijepodnevnim satima Kutjevo je postajalo sasvim drugačije. Dolazilo je sve više gostiju i uzvanika koji su se željeli malo proveseliti unatoč prohladnom vremenu. Za dobru zabavu pobrinuli su se tamburaški sastavi Poljadija, Bećaruše, Sanjari i Pjevački zbor matice umirovljenika Kutjevo dok je povorka s kočijama vratila mnoge u nekadašnje dane mladosti.

Obavljen je i stari obred krštenja mošta u vino a vrhunac je bio nastup Krunoslava Kiće Slabinca, Garavuše, Libreta koji su napravili pravi ugođaj i zabavnu atmosferu.

Oni koji su željeli kušati vrhunske gastro specijalitete mogli su i to na brojnim štandovima, a atrakcija je kao i prijašnjih godina bila pečeni vol na ražnju za kojeg se tražila porcija više.

/Foto: D.Mirković /

 

 

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot