Velika koalicija: Požeško-slavonski HDZ po pobjedu s HSS-om, HDSSB-om, HSU-om i HSLS-om

Autor: D.K.

POŽEGA – Sada je i službeno potvrđeno s kim će na lokalnim izborima HDZ u koaliciju na predstojećim lokalnim izborima. Na današnjoj tiskovnoj konferenciji predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić u nazočnosti župana, gradonačelnika i načelnika općina predstavio je koalicijske partnere. 

Prema riječima Franje Lucića HDZ uz HSS, HDSSB, HSU i HSLS želi u izbornu utrku ući u što jačem sastavu čijom će suradnjom HDZ još više ojačati.

-Želimo pobjeđivati kao što smo tu činili o do sada. Za to imamo više razloga, a jedan od glavnih je što svake četiri godine svojim biračima polažemo račune i kažemo što smo to učinili i protekle četiri godine. Uvijek nam je želja vratiti se i rekapitulirati ono što smo obećali. Ne samo u protekle četiri godine već i u proteklom periodu HDZ je na razini Požeško-slavonske županije ispunio daleko više nego što je to obećao. Za sve to imamo kvalitetne dokaze na svim mogućim razinama, kako gradova tako i općina ali i županije. Kao stranka nastavit ćemo istim putem, a to je put razvoja i gospodarstva

Na tiskovnoj konferenciji su se predstavili županijski čelnici HSS-a, Željko Jakopović, HSU-a Zvonko Čorak, HDSSB-a Josipa Miličević te HSLS-a Danijel Majer.

Još uvijek nisu službeno predstavljeni kandidati za zamjenike gradonačelnika i načelnika općina. Poznato je samo da će kao kandidati za zamjeike požeško-slavonskom županu biti Željko Jakopović (HSS) i Vedran Neferović (HDZ).

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek