Večeras koreografirani folklor, koncert Miroslava Škore i nastup četiri DJ-a

POŽEGA – Na konferenciji za novinare „Aurea festa“ najavljeni su festivalski programi petog dana tj. 1. rujna.

-Od 20 sati na festivalskoj pozornici  je Festival koreografiranog folklora na kojemu će četiri renomirana folklorna ansambla s područja Slavonije i Turopolja izvesti po dvije koreografije starogradskih pjesama i plesova- kazao je direktor „Aurea festa“ Ivo Bunjevac.

U nastavku slijedi koncert Miroslav Škore sa njegovim tamburašima pod nazivom „Mene zovu tambure“ koji će zasigurno donijeti njegove brojne uspješnice sa požeških festivala, kao i ostatak njegovog bogatog stvaralaštva uz tambure.

Mladen Topić Topa, prodirektor Festivala elektronske glazbe

-Po treći put imamo festival elektronske glazbe i to 23.30 sati u diskoteci „Platinu min“, a među četiri DJ-a je i Zagrepčanin Tom Bug tako da očekujemo dobru zabavu i ugođaj do ranih jutarnjih sati – istakao je prodirektor Festivala elektronske glazbe Mladen Topić Topa.

Dakako tu su sadržaji na Trgu sv. Trojstva počevši od Vino-grada i „Muzeja u loncu“ do ponude u ugostiteljskom šatoru ispred Gradske kuće, zatim i pješačkoj zoni gdje je Ulični festival sa nastupima tamburaša i drugih izvođača, te Dječjeg zabavnog parka kod škole Julija Kempfa.

Od večeras u brojnim lokalima nastupaju tamburaški i zabavni sastavi.

 

0 Comment