Vatrogasci više od sat vremena u borbi sa vatrenom stihijom (foto)

Autor: DK

blankPOŽEGA – Jutros oko sedam sati buknuo je požar na obiteljskoj kući u Strossmayerovoj ulici u Požegi. Vatra je buknula na krovištu kuće i velikom se brzinom nezaustavljivo širila. Na intervenciju su, u veoma kratkom vremenu nakon dojave, izišli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požega koji su se više od stat vremena borili sa vatrenom stihijom.

U kući, kako neslužbeno doznajemo živi šesteročlana obitelj koja je bespomoćno gledala kako im se urušava uslijed otvorenog plamena. krov.

– Jutros sam nešto ranije izašla šetati pse te sam zamijetila kako bukti vatra ka krovištu mog susjeda. Nastala je velika panika. Vatrogasci su veoma brzo došli i počeli sa gašenjem požara. Grozno je se ovo gledati, krov je u velikom plamenu a vatrogasci koji gore gase vatru izloženi su velikoj opasnosti. Strašno je sve to, evo i crjepovi padaju s krova, sve to i sami vidite – prepričavala nam sve što se događalo i događa dok smo s njom razgovarali.

Iz nepoznatih razloga u jednom su trenutku vatrogasci ostali bez vode. Čekao se dolazak druge cisterne a i vjetar je stvarao probleme u gašenju.

O uzroku požara teško je nagađati ali se pretpostavlja da je uzrok kvara na elektro ili plinskim instalacijama.  Nakon očevida biti će poznato više detalja oko uzroka.

Uz vatrogasce na intervenciji su policijski službenici i djelatnici HEP-a, elektre i plina.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića