Užurbani radovi na cjelovitom uređenju ulice Ivana Gundulića: U planu je ove godine asfaltiranje i ulice Dragutina Tadijanovića /FOTO/

POŽEGA – Požeška ulica Ivana Gundulića predzadnja je koja će se ove godine urediti, asfaltirati, uz rješavanje odvodnje oborinskih voda koje stvaraju velike probleme ne samo u toj već i susjednima nižim ulicama. 

-Ovdje se radi o asfaltiranju ulice u dužini od 200 metara uz rješavanje odvodnje oborinskih voda. Investicije je vrijedna 622 tisuća kuna. Nakon ove ulice radove u ovoj godini završili bi sa ulicom Dragutina Tadijanovića, naravno ako to dozvole vremenski uvjeti. Ako ne uspijemo u ovoj godini pristupit ćemo s radovima odmah početkom godine. Pristupamo ovom i svim drugim problemima cjelovito kao što se može i vidjeti – rekao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović koji je nalasio kako je u skorom planu uređenje ulice i Janka Matka koja također nema asfalt. 

Tamošnji mještani ne skrivaju zadovoljstvo jer je došla na red i njihova ulica da se uredi što su već duže vremena očekivali, za što se u velikoj mjeri zalagao i vijećnik u Gradskom vijeću grada Požege Miro Rašić.

0 Comment