Uz podjelu ruža gradonačelnik Puljašić čestitao sugrađankama Međunarodni dan žena /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Sugrađankama Požege gradonačelnik Puljašić je na ulicama grada čestitao Međunarodni dan žena i one s kojima se susreo poklonio ružu. Bilo je to ugodno iznenađenje za sve one kojima je s takvim znakom pažnje gradonačelnik Puljašić pristupio.

-Grad Požega obilježava prigodno Međunarodni dan žena, ali nije to jedini dan u godini kada se sjetimo naših sugrađanki, one su te koje cijele godine nama daju snagu mudrost i poticaj i s nama sudjeluju u razvoju. Jedinstvo i zajedništvo, ljubav, i ravnopravnost temelji su koji su nam svima potrebni kako bi i naš grad, i naša Slavonija i cijela Hrvatska bolje i snažnije napredovali i to je jedna od poruka ovog dana. Naš civilizacijski doseg je smatram dovoljno visok da se jedni prema drugima možemo odnositi s uvažavanjem, uvijek, ne samo ovaj dan već 365 dana u godini,” rekao je gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

U drugoj ulozi je sa stranačkim kolegama gradonačelnik Puljašić, kao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, također sugrađankama izražavao čestitke i dijelio ruže, a kao stranka i Temeljni ogranak Centar pobrinuli su se uz ruže darivati i jabuke. U tim čestitanjima gradonačelniku Puljašiću pridružio se Igor Krizmanić koji je naglasio kako su prigodno čestitanje organizirali u suradnji s predsjednikom Gradskog odbora i gradonačelnikom Darkom Puljašićem.

-Svi znamo zašto se slavi Dan žena i koje je značenje tog datuma ne samo za razvoj te socijalnu i ekonomsku emancipaciju žena već i za ukupnu povijest čovječanstva. Mi smo odlučili da, osim ruža i karanfila koji pomalo počinju biti stereotip, obilježavajući ovaj dan ujedno promoviramo i zdrav način života. Inače, u našoj stranci kvota žena se povećava, ponosni smo na to i radimo svakodnevno kako bi taj rezultat bio još pozitivniji,” naglasio je Krizmanić.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Obilježiti Međunarodni dan žena nisu propustili niti čelnici Hrvatske stranke umirovljenika koji su se također pobrinuli da se tradicija takve proslave ne zaboravi.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: