Uz jubilej „Papuka“ zahvalnice bivšim igračima i aktivistima kluba

Autor: D.K.

VELIKA – Prigodnom svečanošću u nazočnosti brojnih sadašnjih i nekadašnjih igrača, te funkcionara kluba kao i uglednih gostiju i predstavnika drugih klubova obilježeno je 85 godina nogometa u Velikoj i djelovanja NK „Papuk“.

-Kroz bogatu povijest bilo je lijepih trenutaka i uspjeha, ali i slabijih dana što obično donosi sport, no možemo biti ponosni da smo u jednoj fazi kada je klub djelovao pod imenom tvrtke „Kamen Ingrad“ bili visokoplasirani hrvatski prvoligaš i sudionik Lige UEFA jednog od najjačih natjecanja u Europi pa je svima ostalo u sjećanju gostovanje njemačkog prvoligaša „Shalke 04“ na veličkom travnjaku- kazao je predsjednik „Papuka“ Nedjeljko Marić zahvalivši se svima koji su kroz protekla  desetljeća dali doprinos ovakvim aktivnostima i rezultatima.

Čestitke na jubileju uputili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i načelnik općine Velika Vlado Boban.

Pedesetak zaslužnih igrača, članova uprava, trenera i suradnika primilo je zahvalnice, a među njima je bio i suradnik pozega.eu portala Jelenko Topić koji je daleke 1979. godine napisao knjigu „Pola stoljeća nogometa u Velikoj“ što je bila prva takva knjiga u Požeškoj kotlini.

Izaslanstva „Papuka“ posjetila su grobove preminulih igrača, trenera  i aktivista kluba i zapalili svijeće u njihovu čast.

Cjelovečernje druženje u veličkom Vatrogasnom domu proteklo je u ugodnom raspoloženju uz nastup glazbene skupine „Puls“ pod vodstvom Vjeke Penave, a  organizi rana je tombola sa niz vrijednih nagrada.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot