Uz Castrum, Veličke legende i Aurea band prikupili osam tisuća kuna za udrugu MI

Autor: Jelenko Topić

KAPTOL – Više od tri stotine posjetitelja iz Kaptola i okolnih mjesta okupilo se u subotu 11. srpnja na humanitarnoj zabavnoj večeri na igralištu malih sportova u Kaptolu kojom su se prilikom sakupljala novčana sredstva za kupovinu informatičke opreme Udruzi djece s posebnim potrebama „MI“ iz Požege.

U cjelovečernjem zabavno-glazbenom programu bez ikakove naknade odričujući se dakle honorara za nastup svirali su i pjevali tamburaški sastavi Castrum iz Kaptola i Veličke legenede iz Velike, te zabavnjaci Aurea band iz Požege.

Kako nam je rekao Josip Svoboda, jedan od organizatora priredbe ispred Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kaptol, koje se ranije dokazalo sličnim humanitarnim aktivnostima, prikupljeno je osam tisuća kuna i to od dobrovoljnih priloga posjetitelja zabave, te od prodaje alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Tako su svi proveli jednu ugodnu velčer zabavivši se uz dobru glazbu i pjesme, a pri tome su učinili i veliko djelo dajući potporu onima kojima je najpotrebnije. Akcija za svaku pohvalu, a organizator DVD Kaptol, te sudionici Aurea band, Veličke legende i Castrum zaslužuju čestitke.

/Foto: Marko Krstanović/

no images were found

Više iz kategorije