Uz 20. obljetnicu Oroz PHARMA vlasniku Perici Orozu dodijeljeno priznanje Hrvatske gospodarske komore /FOTO/

Autor: DK

Bilo je to prije 20 godina kada se Perica Oroz, agronom po struci, odlučio upustiti u privatne poslovne vode i otvoriti specijaliziranu prodavaonicu, Poljoprivrednu ljekarnu prvo u Pleternici, a kasnije i Požegi. Svojim stručnim pristupom uz ponudu velikog broja proizvoda tvrtka Oroz PHARM želi se približiti svim poljoprivrednim proizvođačima, obiteljskim gospodarstvima, ratarima, stočarima, voćarima i vinogradarima u čemu je i uspila.

Tvrtka Oroz pharm i njen vlasnik skromno su obilježili 20-u obljetnicu uspješnog poslovanja. Tom prilikom posjetio ih je potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore dr.sc. Tomislav Radoš u pratnji Marka Dumančića, direktora Županijske komore Požega koji su Perici Orozu, vlasniku tvrtke, uručili priznanje za uspješan 20-godišnji rad.

Čestitke je došao uputiti i zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić.

-Sve je počelo u ožujku mjesecu 1998. godine kada smo otvorili prvu našu prodavaonicu na obližnjoj lokaciji od ove. Na prvotnoj smo lokaciji proveli pet godina i nakon toga sagradili novi objekt i poslujemo ovdje u ovom kao što vidite. Dvadeset godina smo u ovom poslu, dijelimo dobro i zlo, pokušavamo biti na usluzi svim našim kupcima koji se bave poljoprivredom i koji trebaju naše usluge i proizvode. Iz brojnih primjera vidljivo je da smo kod naših kupaca opravdali povjerenje što je vidljivo gledajući i na financijske pokazatelje i promete koji iz godine u godinu rastu, kao i broj zaposlenih. To su zdrava povećanja, nikom ništa nismo dužni, financijski pomažemo našim partnerima, radimo vlastitim kapitalom i nismo kreditno opterećeni. Surađujemo sa svim profilima proizvođača, povrtlara, stočara, ratara, a u zadnje vrijeme u većoj mjeri s vinogradarima. Radimo na dvije lokacije, ovdje u Pleternici i Požegi – rekao je Perica Oroz dodajući kako je radio u privatnim tvrtkama što mu se nije činilo kao dugoročno.

-Odlučio sam se za privatni biznis, posudio novac i krenuo u poslovne vode. Danas zapošljavamo 11 zaposlenika. U posao se uključila i supruga koja je također dio naše ekipe. Osiguravam za sve zaposlenike uredne i redovite plaće što moji zaposlenici i zaslužuju – zaključio je Perica Oroz.

Na proslavi obljetnice rada odazvali su se, kupci i poslovni parneri tvrtke koji su se zadržali s vlasnikom i njegovom obitelji u kratkom razgovoru i druženju.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: