Uređenje posljednjeg kilometra ceste koja povezuje Požeško-slavonsku i Brodsko-posavsku županiju

PLETERNICA / BUČJE – Zadnji kilometar lokalne ceste 41068 između Bučja i Lovčića koja povezuje Požeško-slavonsku i Brodsko posavsku županiju trebao bi biti rekonstruiran i asfaltiran do sredine lipnja. Ta će se cesta koristiti i biti na zadovoljstvo mnogih mještana koji se njome koriste posebice ovih dana zbog radova i rekonstrukcije ceste prema Slavonskom Brodu između Pleternice i Frkljevaca jer je ta dionica jedna od kraćih koja povezuje te dvije slavonske županije na tom dijelu.

Jučer je u pratnji Mije Jozaka, ravnatelja Županijske uprave za ceste i Antonije Jozić, gradonačelnice Pleternice požeško-slavonski župan Alojz Tomašević obišao tu dionicu ceste u dužini 1.100 metara koja je započeta s obnovom.

Možda je manje poznato da je selo Lovčić jednim dijelom povezano sa Požeško-slavonskom županijom iako se nalazi u Brodsko-posavskoj jer to mjesto pripada župi Bučje.

Za očekivati je početak radova i da drugom dijelu dionice na toj cesti koja pripada Brodsko posavskoj županiji kako bi se uredio i preostali dio u dužini oko 2 kilometra i tako se cestovno sa potpunom infrastrukturom povezale dvije susjedne županije.

0 Comment

Send a Comment