Ugodna večer uz „Garavuše“, Štefa Jeršeka i vrijednu tombolu

Autor: Jelenko Topić

VETOVO – Udruga vingradara i vinara „Veteri castra“ iz Vetova organizirala je u ugostiteljskom objektu „Ribarska kuća“ u Lukaču svoju drugu vinogradarsku zabavu na kojoj je brojne posjetitelje i goste pozdravio predsjednik udruge Branko Jakobović.

Uz bogatu slavonsku večeru posjetitelji su kušali ponajbolja vina članova udruge koji imaju vinograde na obroncima Papuka i Krndije u kutjevačkom vinogorju.

Kroz cjelovečernji nastup zabavljale su ih članice ženskog tamburaškog sastava „Garavuše“ iz Kutjeva izvodeći poznate slavonske, narodne i zabavne melodije, a uz njih je svoje najpoznatije pjesme i uspješnice sa požeških festivala zapjevao i poznati pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef, koji je član udruge „Veteri castra“. Tako su se posjetitelji dobro zabavljali i dugo zadržavali na plesnom podiju.

Organizatori su pripremili i tombolu sa tridesetak vrijednih nagrada koje su im osigurali brojni vinari tog kraja, kao i sponzori iz Požege, Siska, Zagreba itd.

Uz vrijedne nagrade dodijeljena je i jedna specijalna nagrada udruge „Veteri castra“ i to zdravstveno i ekološki vrlo prihvatljiva, korisna, besplatna i neograničena šetnja vetovačkim vinogradarskim putevima!

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot