Ugodna večer uz „Garavuše“, Štefa Jeršeka i vrijednu tombolu

Autor: Jelenko Topić

VETOVO – Udruga vingradara i vinara „Veteri castra“ iz Vetova organizirala je u ugostiteljskom objektu „Ribarska kuća“ u Lukaču svoju drugu vinogradarsku zabavu na kojoj je brojne posjetitelje i goste pozdravio predsjednik udruge Branko Jakobović.

Uz bogatu slavonsku večeru posjetitelji su kušali ponajbolja vina članova udruge koji imaju vinograde na obroncima Papuka i Krndije u kutjevačkom vinogorju.

Kroz cjelovečernji nastup zabavljale su ih članice ženskog tamburaškog sastava „Garavuše“ iz Kutjeva izvodeći poznate slavonske, narodne i zabavne melodije, a uz njih je svoje najpoznatije pjesme i uspješnice sa požeških festivala zapjevao i poznati pjevač slavonskih pjesama Stjepan Jeršek Štef, koji je član udruge „Veteri castra“. Tako su se posjetitelji dobro zabavljali i dugo zadržavali na plesnom podiju.

Organizatori su pripremili i tombolu sa tridesetak vrijednih nagrada koje su im osigurali brojni vinari tog kraja, kao i sponzori iz Požege, Siska, Zagreba itd.

Uz vrijedne nagrade dodijeljena je i jedna specijalna nagrada udruge „Veteri castra“ i to zdravstveno i ekološki vrlo prihvatljiva, korisna, besplatna i neograničena šetnja vetovačkim vinogradarskim putevima!

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: