Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Ugodna večer uz glazbu, ples i obilje delicija od mesa divljači /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Ugodna večer uz glazbu, ples i obilje delicija od mesa divljači /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Ugodna večer uz glazbu, ples i obilje delicija od mesa divljači /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED







VELIKA – Lovačko društvo „Lapjak“ iz Velike organiziralo je u dvorani tamošnjeg Vatrogasnog doma svoju tradicionalnu lovačku zabavnu večer koja je okupilo više od 160 osoba među kojima su bili lovci, te njihove supruge, rodbina i prijatelji uključujući i članove drugih lovačkih udruga požeškog kraja.







-Uz želje za dobru zabavu i zahvalnost za dolazak zahvaljujem se općini Velika na potpori jer su nam osigurali dvoranu za ovo naše okupljanje i druženje – kazao je u pozdravnoj riječi Željko Tubić, predsjednik LD „Lapjak“, a tu je nazočio načelnik općine Velika Vlado Boban sa svojim društvom.

Na stolu su bili brojni lovački specijaliteti počevši juhom od fazana, te odrescima od jelenske i srneće divljači, te mesa divlje svinje što je redovna tradicija lovačkih okupljanja. Tu je bilo i odabranih vina Zlatne doline, a za ugodnu večer i dobru zabavu pobrinuli su se svirači glazbenog sastava Maheri sastavljeni od članova iz požeškog i brodskog kraja. Tako je veselih pjesama, te kola i plesova bilo do kasnih noćnih sati.

Nezaobilazna su bili tombola sa nizom vrijednih zgoditaka, te poznata lovačka igra krumpiranje tijekom koje su muškarci na konopu od struka imali vezan krumpir i vukli ga po podu, a za pobjedu su ga trebali u što kraćem vremenu provući između stopala svojih partnerica!   

/Foto: Marko Krstanovicć/





Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo