Učenicima srednjih škola iz Dervišage i Vidovaca omogućen besplatan prijevoz Slavonija busom

POŽEGA – Određenim dopunama smjera kretanja linijskog prijevoza putnika na području grada Požege te uvođenjem novih polazaka iz Dervišage i sa požeške bolnice učenicima koji pohađaju srednju školu prilagođen je prijevoz kako bi na vrijeme mogli doći na nastavu, a uvedene su i linije koje su prilagođene prema završetku nastave.

Novost u svemu je za učenike srednjih škola koji su nastanjeni u Dervišagi i Vidovcima da imaju besplatan prijevoz ako se voze sa prijevoznikom Slavonija bus. Do sada su učenici srednjih škola morali vršiti nadoplatu mjesečne karte. Oni učenici koji su do sada ostvarivali i koji ostvaruju pravo na sufinanciranje prijevoza više neće morati vršiti nadoplatu mjesečne karte.

Kako doznajemo prijevoznik Slavonija bus neće tražiti nadoplatu mjesečne karte što je u prethodnom periodu bio slučaj kod drugog prijevoznika. Učenik koji su ostvaruje i koji je ostvarivao pravo na sufinanciranje prijevoza treba samo prijevozniku Slavonija busu donijeti potvrdu iz škole kojom dokazuje svoj status učenika i jednu sliku čime je besplatni prijevoz riješen.

Sve dodatne informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti kod vozača autobusa ili na telefone 035-475-300 i mobitel 091-475-3005.

0 Comment