Učenici požeške Katoličke gimnazije Patrik Podoljak, Karlo Antunović i Lorena Lipovac postigli zavidne rezultate na Županijskom natjecanju iz fizike

Autor: D.K.

„Učenje bez razmišljanja je prazno,
razmišljanje bez učenja je opasno.“
Lao Tse

Na održanom Županijskom natjecanju iz fizike u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u Trenkovu učenici Katoličke gimnazije postigli su zavidne rezultate: Lorena Lipovac (5. mjesto), Karlo Antunović (2. mjesto) i Patrik Podoljak (1. mjesto).

Svojom upornošću, radom, ali i učenjem s razmišljanjem pokazali su da im nije teško četiri sata provesti rješavajući zadatke na natjecanju, a ujedno uživati u međusobnom druženju kao i s kolegama učenicima iz drugih škola Požeško-slavonske županije.

Lorena, Karlo i Patrik zaslužuju sve čestitke na postignutom odličnom rezultatu, ali i pravom katoličkom ponašanju.

Domaćini u Trenkovu pokazali pravu slavonsku gostoljubivost i uz odličnu organizaciju, pripremili su doručak i ručak za sve učenike i njihove mentore pa nitko nije otišao gladan i nezadovoljan s natjecanja. Učenici i profesori s Katoličke gimnazije zahvaljuju ravnatelju trenkovačke škole, nastavnicima, predsjedniku Županijskog povjerenstva za provedbu natjecanja iz fizike gospodinu Ivici Goliću, kao i kuharicama i domaru za ugodnu atmosferu i odličnu provedbu natjecanja, ali i svim učiteljima i nastavnicima fizike za odrađen zahtjevni dio natjecanja – ispravljanja učeničkih radova.

Neka Lorena, Karlo i Patrik budu poticaj i ostalima da se iskušaju na idućim natjecanjima, ali i uoče ljepotu u nečemu što nije prejednostavno i nauče uživati u svakom vlastitom uspjehu jer isprike za neuspjeh i nerad najlakše je pronaći.

„Kad je učenik spreman, učitelj se pojavljuje posvuda.“

Dan Millman

Izvor: Katolička gimnazija Požega

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88