Ubijena i zapaljena u svojoj kući, počinitelj u bijegu!!!???

Autor: D.K.

LIPIK / MARINO SELO – Prema informacijama iz policije, oko 13,30 sati je izbio požar u Marinom Selu, na lipičkom području, na kućnom broju 74.

Jedna je osoba pronađena u kući, no kako doznajemo, bez znakova života.

Na mjestu događaja su vatrogasci i policija. U tijeku je postupanje nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Neslužbeno doznajemo da je pronađeno mrtvo tijelo majke šestero djece, stare 49 godina te da se radi o nasilnoj smrti. Također neslužbeno doznajemo da je počinitelj u bijegu, a sumnja se da ju je ubio ljubomorni suprug, Ž.L. koji je otprije poznat policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila nam je samo da je oko 13,30 sati došlo do požara na obiteljskoj kući u Marinom Selu i da je pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe stare 49 godina te da slijedi policijski očevid nakon čega će biti poznato više detalja o samom događaju.

Oko 21,30 iz policije je došlo kratko priopćenje u kojem se ističe da nadležna Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom iz Bjelovara provodi daljnje kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je uhićen 54-godišnjak.

Foto: compas.com.hr

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: