U subotu svi na POŽEŠKU KRIGLU: Ljeto, vrućina, hladno pivo i rock and roll…može li bolje?!

Autor: D.K.

Kad su prije 11 godina požeški majstori piva krenuli s neformalnim druženjem, zasigurno nisu ni sanjali da će to prerasti u najveći pivski događaj u Hrvata. Tako će i ove godine, u subotu, 29. lipnja, Požega biti centar najboljih craft piva, pivara, ali i zaljubljenika u ovo nezamjenjivo piće tijekom vrućih ljetnih dana.

11. Požeška krigla održat će se u Turniću, na lokaciji restorana Stari fenjeri. Lokacija idealna za izlagače, kampere i sve one koji uz pivo žele guštati u dobroj rock glazbi.

-Krigla nudi preko 40 vrsta domaćih i craft piva iz svih krajeva zemlje, gastro specijalitete, live glazbu te mogućnost roštiljanja, kampiranja od petka do nedjelje kao i druženje s pivarima i pivopijama iz cijele Hrvatske, ali i šire – kažu nam organizatori “Udruga pivara Požega”.

Naime, svake godine na Požešku kriglu dolaze pivari iz susjednih zemalja jer, kako kažu, ovaj najveći hrvatski pivski događaj prilika je za razmjenu iskustava, kušanje nekih novih piva, a atmosfera kao na Požeškoj krigli rijetko se gdje može doživjeti.

Kako je riječ o događaju za koji se uvijek traži karta više, a broj ulaznica je ograničen, organizatori poručuju da na vrijeme ugrabite svoju.

Cijena kotizacije za posjetitelje je 100 kn i uključuje livadu za kampiranje, festivalsku čašu, piva u neograničenim količinama (neograničenim!!), besplatnu večeru te uživanje u live nastupu rock bendova. Ove godine za dobru će se atmosferu pobrinuti Ritam bend iz Požege i Rockeri iz Nove Gradiške.

Ulaznice su u prodaji na sljedećim lokacijama:

Caffe bar Koloseum (Hrvatskih Branitelja 1), Pivnica Slawoner (A. Stepinca 1), Caffe bar Birc (Osječka 19), Caffe bar Beertija (Orljavska), Caffe bar Sax (Trg. Sv. Trojstva 5), Stari Fenjeri (Turnić), Caffe bar Frenky (kod Rafe, Sajmište) i Sve za pivo (Sl. Brod)

– Prošlogodišnji prostor Starih Fenjera u Turniću pokazao se kao odlična lokacija za održavanje i ovogodišnje Krigle. Ugodan prirodni ambijent, puno šume, ribnjaci te gomile drugih razloga zbog kojih ćete se osjećati ugodno. Vidimo se u subotu od 17 sati. Sve što trebate ponijeti je dobro raspoloženje jer klopa, cuga i rock and roll do sitnih jutarnjih sati su osigurani – poručuju požeški pivari.

Požeška krigla događaj je o kojem se priča do nove “krigle”, redovito ga prate lokalni i nacionalni mediji, a Požega je dobila jedinstven pivski festival na kakvom bi pozavidjeli mnogi drugi gradovi.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: