U požaru izgorio 40-godišnjak: “Još jutros je s mamom popio kavu, tko zna što ga je natjeralo na ovakav čin”

Autor: D.K.

Beživotno tijelo 40-godišnjeg muškarca pronađeno je u Vetovu. Kako doznajemo, tijelo je pronađeno na štaglju na kojem je izbio požar. Dolaskom na intervenciju vatrogasci su popevši se na štagalj ostali zatečeni kada su ugledali izgoreno tijelo. Muškarac je s majkom i bratom živio u obiteljskoj kući u Vetovu dok u Rijeci živi starija sestra.

-Ne znamo što se zapravo dogodilo. Strašno je to. Još jutros je s majkom popio kavu i ništa nije naslućivalo da će napraviti tako što. Izgorio je do neprepoznatljovosti – kažu nam potreseni mještani Vetova koji s nevjericom prepričavaju nemili događaj u kojem je na mučan način život izgubio njihov mladi sumještanin.

Što je 40-godišnjaka natjeralo na ovakav čin, nepoznanica je koja će se mnogima, posebice članovima njegove obitelji zasigurno još dugo motati po glavi. Neki mještani prepričavaju da je 40-godišnjak unazad nekoliko dana bio jako čudan. Otac mu je umro prije nekoliko mjeseci.

Mještani su priskočili u pomoć i spašavali stoku koja je bila u štali.

Policija obavlja očevid koji će možda ipak donijeti više detalja o okolnostima ovog nesretnog događaja.

Nastavno na fogađaj Policijska uprava požeško-slavonska priopćila je slijedeće:

-Jutros, 17. lipnja 2019., oko 6 sati u Ulici Stjepana Radića u Vetovu, (Kutjevo) došlo je do požara na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 60-godišnjakinje. Tijekom gašenja i sanacije požarišta, u sijenu koje je bilo uskladišteno u gospodarskoj zgradi nađeno je mrtvo tijelo zasad neidentificirane osobe.
Na mjestu događaja slijedi očevid, nakon kojeg bi trebao biti poznat uzrok požara i smrti zasad nepoznate osobe-navodi se u priopćenju

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »