U nastavku proslave Dana policije, služena misa, a na Danu otvorenih vrata prezentirani uređaji, vozila, naoružanje i oprema /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Svečanosti u povodu Dana policije i zaštitnika Svetog Mihovila započele su polaganjem vijenaca ispred Spomen obilježja smrtno stradalih hrvatskim branitelja na Trgu 123. brigade u Požegi, a nastavljene svetom misom u požeškoj crkvi sv. Lovre koju je predvodio požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.

Na središnjem Trgu svetog Trojstva tradicionalno u sklopu “Dana otvorenih vrata policije”  tijekom dopodneva građanima su predstavljeni uređaji i tehnička sredstva koja policija koristi u svakodnevnom radu, te je na otvorenom prostoru zorno pokazana konkretna primjena svega toga. Pripadnici Policijske uprave Požeško-slavonske su demonstrirali korištenje uređaja i opreme što je bilo zanimljivo brojnim posjetiteljima „Dana otvorenih vrata policije“, pogotovo najmlađima koji do sada nisu imali priliku to vidjeti.

Pored građana Požege i okolice tu je došlo dosta učenika požeških osnovnih škola koji su na taj način upoznati sa djelatnošću policije.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: