Turnirom se sjećaju poginulih specijalaca i prikupljaju novac za pomoći njihovim obiteljima (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Tradicionalni humanitarni malonogometni turnir šesti po redu organizirala je Udruga specijalne policije „Trenk“ na sportskim terenima ugostiteljske dvorane „Sara“ u Požegi, a okupio je više od dvadeset ekipa među kojima su bile dvije ženske ekipe, te dvije limača iz Velike i Vidovaca, zatim momčad iz Virovitice i drugi. Oni su se natjecali u nekoliko uzrasnih kategorija.

Sredstva prikupljena na turniru kojom prigodom su svi mogli donirati novac namijenjena su za potporu obiteljima poginulih specijalaca, te onim članovima udruge kojima je potpora neophodna.

Više od stotinu sudionika turnira pozdravio je Željko Grgić, predsjednik Udruge „Trenk“, a među gostima su bili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i zamjenik Ferdinamd Troha, gradonačelnik Požege Vedran Neferović, načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević i drugi.

-Bili ste plemeniti i odgovorni u ratu, tako nastavljate i jednakim žarom u miru, pa vam zahvaljujem na vašem angažiranju, a grad će i nadalje biti uz vas i davati vam potporu – kazao je ovom prigodom gradonačelnik Požege Vedran Neferović.

Turnir je otvorio početnim udarcem na utakmici limača požeško-slavonski župan Tomašević.

-Šest godina se sjećate svojih suboraca i brinete za njihove obitelji, a vaše zajedništvo i druženje uvijek će imati našu podršku- istakao je župan Alojz Tomašević pri čemu se prisjetio 25 godina slobode dodajući da je zajedništvo garancija opstojnosti domovine.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj: