Troje ozlijeđenih: Na momačkoj u Kunovcima frcale bombe

Autor: D.K.

Prema prvim informacijama, na momačkoj večeri u Kunovcima nedaleko od Požege, veselje je otišlo u drugom pravcu i nije završilo onako kako je trebalo biti. Koja čašica više umalo je dovela do veće tragedije.

Prema riječima očevidaca koji su nam se javili u jednom trenutku je stvar izmakla kontroli. Veliko veselje je neke ponijelo i počele su se bacati, ni manje ni više, već bombe.

-Moglo je doći do veće tragedije, na svu sreću nije. Od krhotina bombe koje je bacao neodgovoran pojedinac, ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć – prerpičava nam događaj jedan očevidac.

Prema informacijama koje smo dobili iz požeške bolnice tri osobe su zadobili lakše ozljede od krhotina gelera.

Glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković nam je potvrdila da je sinoć oko 23,30 sati ispred obiteljske kuće u Kunovcima 27-godišnjak pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu kojom prilikom je ozlijeđen 64-godišnjak koji je također bio pod utjecajem alkohola kao i 26-godišnjak.

Policijski službenici su uhitili 27-godišnjaka nad kojim se provodi kriminalističko istraživanje kao i nad cijelim slučajem.

Foto: Ilustracija

Više iz kategorije