Tri slučaja alkohola za volanom

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Proteklih dana službenici policijske uprave Požeško-slavonske zabilježili su niz zbivanja među kojima je ponovo bilo i dosta požara. Iz izvješća izdvajamo:

                     UGROZA PROMETA

U petak 14. kolovoza oko 19.30 sati na cesti Požega-Turnić policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,96 promila.

Dan kasnije oko 17.15 sati u Brestovcu (Ulica Baruna Trenka) zatečen je 40-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,46 promila.

Nadalje u nedjelju oko 0.20 sati u Pakracu (Ulica Augusta Cesarca) policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Zastava“ daruvarskih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,97 promila upravljao 47-godišnjak. Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

             PROVALA U PRODAVAONICU

U razdoblju 15./16. kolovoza ove godine u mjestu Eminovci (Vukovarska ulica) nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđene cigarete i razni prehrambeni artikli. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Više iz kategorije