Tri prometne nesreće s materijalnom štetom – za dvojicom počinitelja se traga!

Autor: DK

U utorak 4. kolovoza 2020., u vremenu od 11.45 do 12 sati, na parkiralištu trgovačkog centra u ulici Njemačkoj u Požegi, nepoznati je vozač, upravljajući nepoznatim vozilom, zbog neutvrđenog razloga udario u propisno parkiran, na obilježenom mjestu, osobni automobil marke “Audi” požeških registarskih oznaka u vlasništvu 46-godišnjaka, a kojeg je prethodno parkirala 39-godišnjakinja. Nakon prometne nesreće, nepoznati počinitelj je napustio mjesto događaja, a da oštećenima nije ostavio podatke o sebi i vozilu s kojim je pričinio oštećenje.

Istoga dana, oko 22.05 sati, u Ulici Svetog Roka u Požegi, nepoznati vozač, koji je upravljao nepoznatim vozilom, zbog nepropisnog kretanja kolnikom, vozilom je prešao u prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera, te prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom marke “Volkswagen” požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak, udario  u isti, a nakon toga napustio mjesto događaja, a da s oštećenim nije razmijenio podatke o sebi i vozilu kojim je pričinio štetu.

U srijedu, 5. kolovoza 2020., oko 23.55 sati, u Ulici Eugena Kvaternika u Požegi, 21-godišnjakinja, koja je upravljala osobnim automobilom marke BMW, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine (zavoj, kolnik mokar i sklizak), izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela sa kolnika na travnatu površinu uz kolnik, a potom dolazi do udara u temelj obiteljske kuće u vlasništvu 83-godišnjakinje, te odbacivanja vozila na poljoprivredno zemljište uz obiteljsku kuću 83-godišnjakinje. 21-godišnjakinji će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.

Mole se eventualni svjedoci ili druge osobe koje raspolažu saznanjima o ovim događajima da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »